Çorum Belediyesi, altyapı ve asfalt çalışmaları kapsamında girilmedik cadde ve sokak bırakmıyor. Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin dört bir yanında yol ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve bölgedeki bazı sokakların altyapı ve asfalt sorununu da çözüme kavuşturdu. Yapılan çalışmalar muhtar Kızıltepe ve vatandaşların takdirini topluyor.

Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Altınevler ve Şenyurt Sokaklarda asfalt çalışmalarını tamamlayan Çorum Belediyesi, şehrin diğer bölgelerinde de çalışmalarına devam ediyor.

“Dağlar kadar memnunuz”

Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan çalışmaların kendisini ve mahalle sakinlerini çok memnun ettiğini söyleyen Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hasan Kızıltepe, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın bir telefonla sorunlarını çözüme kavuşturduğunu belirterek Başkan Aşgın’a teşekkür etti. Muhtar Kızıltepe "Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın Bey'den dağlar kadar memnunuz. Daha önceden sorunlarımızı çözmek için belediyede birim birim geziyorduk. Eksikliklerimiz anında gideriliyor. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz." dedi.

"Bahçelievler, Belediyeden gereken tüm hizmeti alıyor.”

Bahçelievler Mahallesinin Çorum Belediyesi’nden gereken yatırımı ve hizmeti aldığını vurgulayan Muhtar Hasan Kızıltepe, "Ben mahalleme gerekli hizmeti alıyorum. Sağ olsun Belediye Başkanımız sayesinde en ücra semtlerimize dahi hizmet götürülüyor. Şimdi de Barışkent Sitesi'nde asfalt çalışması başlatıldı. Şu anda Mehmet Akif Ersoy Caddemiz de asfaltlandı. Yapılan hizmetten çok memnunum. Allah kendisinden razı olsun." dedi.

"Belediyemize teşekkür ediyorum"

Bahçelievler Mahallesi sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı Çorum Belediyesi'ne teşekkür etti. Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde esnaflık yapan Murat Erden isimli vatandaş, bölgeye yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdi. Erden "Ben 10 yıldır burada esnafım. Bu bölgeye her türlü hizmet yapılıyor. Çorum Belediyesi'nin hizmetlerinden memnunuz. Yağmur yağdığında buradan çok sel gidiyordu. Yağmursuyu ızgaraları tıkanıyordu. İnşallah yolumuz yapıldıktan sonra bu sorunlar ortadan kalkmış olacak. Çorum Belediyesi'ne çok teşekkür ederim" dedi.

Said Güngör isimli vatandaş da yol çalışmasından dolayı Çorum Belediyesi'ne teşekkür etti. Gereken çalışmaların yapıldığını ifade eden Güngör, yol ve asfalt çalışmasından memnun olduklarını vurguladı.