Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’yı ziyaret etti.
Hitit Üniversitesinde gerçekleştirilen projeler ve yaşanan gelişmeler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Rektör Alkan, merkez ve ilçelerde başlatılan modern, teknolojik bir yerleşke oluşturma sürecinde Bakanlığın sağladığı bütçe imkanlarıyla önemli mesafeler kat edildiğini ve kampüs çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, Hitit Üniversitesinin Çorum ve bölgesinde örnek bir yapılanma içerisinde olduğunu vurguladı.
Hitit Üniversitesine sağlanan destekler sonucunda; tamamlanan ve yapımına devam edilen akademik ve idari hizmet binaları ile üniversitenin yepyeni bir görünüme kavuşacağını ifade eden Rektör Alkan, göreve geldikleri günden bugüne kadar Hitit Üniversitesine sağlamış olduğu katkılardan ötürü Yılmaz Tuna’ya teşekkür etti.
Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna da Hitit Üniversitesindeki başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bundan sonraki süreçte de Hitit Üniversitesine destek vereceklerini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Rektör Alkan’a teşekkür etti.