AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Ticaret Sanayi Odası Fuar Kompleksi'nde düzenlenen toplantıya; AK Parti İl Koordinatörü Milletvekili Recep Yıldırım, Başbakanlık Başdanışmanı Cahit Bağcı, eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ile birlikte AK Partili belediye başkanları, ilçe başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra il ve ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldı.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan'ın divan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu yaptı.
Daha sonra İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım kısa bir konuşma yaparak, Ramazan Bayramı sonrasında mahalle başkanlarıyla bir toplantı yapacaklarını söyledi.
Partililere hitaben selamlama konuşması yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da, "Dünyanın dört bir yanında bombalar altında Ramazan ayını idrak eden kardeşlerimizin, hayırlı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bu topraklar üzerindeki hesaplar hiçbir zaman bitmeyecek. Bugüne kadar başarılı olamadılar, bundan sonra da olamayacaklar.Yeter ki bizler, birlik ve beraberliğimizi koruyalım. İnşallah şehit haberleri almadığımız bir bayram idrak ederiz" dedi.
Protokol konuşmalarının ardından toplantı basına kapatıldı. Ülke gündemi ve parti içi çalışmalara ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantı sonrası tüm katılımcılar TSO Fuar Kompleksi'nde iftar yaptı.
İftar sonrası, AK Parti İl Koordinatörü Milletvekili Recep Yıldırım, Başbakanlık Başdanışmanı Cahit Bağcı, eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç'a partiye hizmetlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu tarafından hediye takdim edildi.