Gülabibey Mahallesi Ata Caddesi Kafkasevler Camii karşısı No:79/A adresinde esnaflık yapan Vahap Akyol, 15 Temmuz şehitlerinin ruhuna ve gazilerin anısına esnaf komşularına ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Etkinliğe; Çorum Hitit Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikci, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Özdemir, Genel Sekreteri Cemil Eker ve vatandaşlar katıldı.

Kafkasevler Camii İmam Hatibi Şener Buğdaycı ve Müezzini Mustafa Emir'in yapmış olduğu dua ile başlayan etkinlik sonrasında mahalle sakinlerine aşure ikramı ile sona erdi.

Aşure ikramı etkinliğinde bir konuşma yapan Akyol Market sahibi Vahap Akyol, işletmelerinin geleneksel hale getirdiklerin 15 Temmuz Şehitlerini anma ve dua etkinliğinin 3’üncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hain darbe girişimini yapanları lanetleyen Akyol, “Bu anlı şanlı Türk milletini buna benzer hainliklerden korusun Rabbimiz birliğimizi dirliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin Mevlam İnşallah” dedi.

Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini kaydeden Akyol, “Çorumlu bir esnaf olarak diyorum ki kim gelirse gelsin, bu aziz milletin birliğini beraberliğini bozamayacaksınız, okunan ezanları susturamayacaksınız, ay yıldızlı bayrağımızı indiremeyeceksiniz, devletimizi bölemeyeceksiniz. O gece şehit olan 251 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun” diye konuştu.