Çorum Tabip Odası Olapan Genel Kurulu, hafta sonu Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

2 gün süren genel kurulun divan başkanlığına İlker Uzeli, divan üyeliğini ise Özgür Koçak ile Eşref Şenay seçildi

BAŞKANLIK İÇİN 2 LİSTE YARIŞTI

Pazar günü ise yeni dönemde görev alacak organların seçimine geçilirken, seçimde Dr. Öğretim Üyesi Özgür Koçak ile Dr. İlker Uzeli başkanlığında oluşturulan iki liste yarıştı.

Seçim sonucunda Dr. Öğretim Üyesi Özgür Koçak başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu listesinden Dr. Veli Nayman, Doç. Dr. Musa Ekici, Uzm. Dr. Aziz Cengiz listeye girerken rakip listeden sadece Dr. İlker Uzeli seçildi.

Onur Kurulu ise Doç. Dr. Ümit Görkem, Uzm. Dr. Celal Arslan, Uzm. Dr. Erol Uysal ve Uzm. Dr. Seyfettin Yıldırım’dan oluştu.

DENETLEME VE ÜST KURUL DELEGELERİ DE BELLİ OLDU

Dr. Mesut Yetkin, Dr. Selçuk Önce ve Dr. Öğr. Üyesi Ercan Ayaz denetleme kurulunda yer alırken, Uzm. Dr. Şahatayi Şahin, Prof. Dr. Yusuf Karavelioğlu, Doç. Dr. Murat Kendirci, Uzm Dr. Zafer Boyacıoğlu ve Dr Cengiz Keleş Büyük Kongre Delegeleri olarak seçildi.

20 Nisan Çarşamba günü İl Seçim Kurulu’ndan mazbata alınmasından sonra, ilk yönetim kurulu toplantısında Dr. Öğretim Üyesi Özgür Koçak’ın odanın yeni başkanı olarak seçilmesi beklenirken, 21 Nisan .2022 Perşembe günü ise devir-teslim töreninin gerçekleştirilmesi planlanıyor.