12 Mayıs Pazar günü yapılacak Boluspor maçının sezonun son maçı olduğunu, Çorum FK’nın maçtan galibiyetle ayrılması halinde Süper Lige çıkmak için büyük bir avantaj elde edeceğini hatırlatan Kılıç, “Gelin hep birlikte Çorum’u Süper Lige taşıyalım. Bu tarihi fırsatı kaçırmayalım” dedi.

“HAVAALANI HEMEN ŞİMDİ”

Çorum FK’nın Süper Ligin eşiğine geldiğini, Çorum halkının, esnafın, kurum ve kuruluşların bu duruma ne kadar hazırlıklı olduğunun sorgulanması gerektiğini, şehirde herhangi bir hareketlilik, heyecan olmamasının üzüntü verici olduğunu dile getiren Kılıç, “bir havaalanımız bile yok. Süper Lige çıktığımızda diğer takımlar Çorum’a karayolu ile mi gelecek? Havaalanı yatırımını acilen hızlandırmalı, bir an önce bu hizmeti Çorum’a getirmek durumundayız. Otellerimiz, konuklama alanlarımız, turistik tesislerimiz yeterli mi? Çorum her anlamla Süper Lige hazırlıklı olmalı. Bu işin şakası yok. Süper Lig bize çok yakın” şeklinde konuştu.

“HAVAALANI SİYASET ÜSTÜDÜR”

Havaalanının siyaset üstü olduğunu, Çorum’un geleceği için herkesin bu yatırıma destek vermesi gerektiğinin altını çizen Kılıç, “Yöneticilerimiz yeter ki samimi olsunlar. Havaalanı yapılması için gerekirse hep birlikte Ankara’ya yürümeye hazırız. Artık herkes taşın altına elini, gövdesini koymalıdır” diyerek yöneticileri Çorum’u büyütmek için seferber olmaya çağırdı.

Genç siyasetçi Melih Uzun,  Avrupa Parlamentosu'na aday Genç siyasetçi Melih Uzun,  Avrupa Parlamentosu'na aday

“ÜZERİMİZDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI ATALIM, TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

Tüm Çorumluları Çorum Futbol Kulübünün son maçında takımı sahiplenmeye, heyecana, coşkuya ortak olmaya davet eden ÇOSTOG Başkanı Kılıç, “Şehrimizi bayraklarla gelin kız gibi süsleyelim. Ligin son maçı Boluspor maçında takımın yanında olalım. Büyük ve etkili bir reklam, propaganda kampanyası başlatalım. Futbolcularımıza, kulüp yöneticilerimize gereken desteği verelim. Bu fırsat bir daha kolay kolay ele geçmeyebilir” İfadesini kullandı.

Çorum FK’nın Süper Lige çıkmasının şehre, bölgeye büyük katkılarının olacağını vurgulayan Kılıç, “Milletvekillerimiz, siyasilerimiz, bürokratlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımız el ele, gönül gönüle vermeli, Çorum’u Süper Lige taşımalıdır. Takımımızı kesinlikle yalnız bırakmayalım, gereken her türlü desteği verelim. Bugün birlik zamanı, bugün el ele verme zamanı.

Kılıç, Çorum FK’yı Süper Ligin eşiğine getiren Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın’ı, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek, Bolu maçında üstün başarılar dilerken, tüm Çorum’u tek yumruk olmaya, Çorum FK etrafında kenetlenmeye davet etti.

Editör: Haber Merkezi