İftar programına Sungurlu Kaymakamı Mutlu Köksal, Belediye Başkanı Muhsin Dere, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammed Fahrettin Güvenç, İlçe Emniyet Müdürü Murat Önder, Cezaevi Müdürü Mehmet Fatih Tuzcu’nun yanı sıra hakimler, savcılar, cezaevi personeli ve aileleri katıldı.
Birlik ve dayanışma mesajı verildi
Programda konuşma yapan yetkililer, Ramazan ayının manevi atmosferine dikkat çekerek toplumsal birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Katılımcılar, kurumun böyle anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Aile sıcaklığında bir iftar ortamı
Samimi bir atmosferde geçen iftar programı, cezaevi personeli ve aileleri için moral kaynağı oldu. Gecenin sonunda katılımcılar, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin toplumla kurumlar arasındaki bağı güçlendirdiğini ifade etti.