Genel Cerrahi bölümünün hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Genel Cerrahi bölümü için Opr. Dr. Gültekin Candemir’i kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır.’’ diye konuştu.

Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Gültekin Candemir, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum ve bölge illerimizin halkına hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Candemir, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Opr. Dr. Gültekin Candemir, 1970 yılında Merzifon’da doğdu. Tıp Fakültesini 1994 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Askeri Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. Uzmanlığını da 2001 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Askeri Tıp Fakültesi’nde tamamlayan Candemir, sırasıyla Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi, Erzurum Askeri Hastanesi, NATO Bosna Görev Kuvveti, Mevki Askeri Hastanesi, Samsun Asker Hastanesi, Kıbrıs Girne Asker Hastanesi Baştabipliği, Samsun Özel Atasam Hastanesi, Amasya Suluova Devlet Hastanelerinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapmıştır.

Alanında oldukça deneyimli olan Candemir, Mikrocerrahi Kursu, Stapler ile Mukozektomi Kurus, Temel Laparaskopi Kursu, İleri Laparaskopi Kursu, Hiatus Cerrahisi Kursu, Obezite Cerrahisi Kursu, Laparaskopik Obezite Cerrahisi Kursu, Gastrointestinal Endoskopi Kursu, Tiroid Cerrahisi Kursu, Abdominal Travma Cerrahisi Kursu, Total Mezorektal Eksizyon Kursu, Endoskopi-Kolonoskopi-ERCP Kursu, Alt Ekstremite Venöz Cerrahisi Kursu, Damar Cerrahisi Kursu, Sentinel Lenf Nod Biyopsisi Kursu, Total Mezokolik Eksizyon Kursu, Visseral Cerrahi Anatomi Kurslarına katılmış ve başarı ile tamamlamıştır.

Ulusal alanda çok sayıda yayın ve bildirisi bulunan Candemir, aynı zamanda uluslar arası yayın ve bildiriler de yapmaktadır.

Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Gültekin Candemir Çorum Özel Hastanesinde hastalarına aşağıdaki alanlarda hizmet verecektir.

Obezite (Şişmanlık) , Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Ameliyatları

Gastrointestinal Sistem Cerrahisi Ameliyatları,

Yemek Borusu, mide, ince bağırsaklar,

Koloproktoloji: Kalın bağırsaklar, rektum ve anal bölge

Lazer İle Ağrısız ve Dikişsiz Hemoroid (Basur) Tedavisi

Hepatopankreatikobilier Sistem Cerrahisi Ameliyatları

Karaciğer, Safra yolları, Safra kesesi, Pankreas, Dalak

Endokrin Cerrahisi Ameliyatları

Meme, Trioid, Böbrek üstü Bezleri.

Herni (Fıtık) Cerrahisi Ameliyatları

Laparaskopik Reflü ve Hiatal Herni,

Ventral Herni,

Kasık Fıtıkları (İnguinal, Femoral, Obtratuar)

Her Türlü Laparaskopik (Kapalı) Cerrahi Ameliyatlar

Tanı ve Tedavi Amaçlı Gastroskopi ve Kolonoskopi

Polipektomi,

Stent Uygulama,

Balon Dilatasyon,

Endoskopik Mukozal ve Submokozal Rezeksiyon,

Perkütan Endoskopik Gastrostomi (PEG) uygulaması,

Bariatrik Tedavi Amaçlı Mide Balonu Takılması,

Mide Botoks Uygulaması."