Abdullah Kodek TÜGVA’ nın birbirinden değerli projeleri olduğunu her zaman yanlarında ve destekçileri olduğunu ifade etti.

Samimi niyetlerle harekete geçilen her iş güzel neticelerle sonuçlanıyor. TÜGVA Çorum İl temsilciliği Yaz Okulu da bunun örneklerinden bir tanesi.

TÜGVA Çorum İl Temsilciliği’nin  Yaz Okulu Programı’nın geniş katılımlı güzel bir yaz okulu olduğunu belirtip, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilcisi

Enes Kayabaşı kardeşimi ve ekibini tebrik ediyorum dedi. Tüm öğrencilerin velilerine, ailelerine selamlarını ileten İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek Velilerinize sizleri TÜGVA’nın Yaz Okullarına göndermelerinden ötürü teşekkürlerimi iletin diye ekledi.

TÜGVA’nın  Çorumda çok güzel çalışmalara imza attığını TÜGVA’nın yaptığı her çalışmanın da arkasında ve destekçisi olduğunu bir kez daha ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı,''Müdürümüze Ortaokul ve Lise düzeyinde gerçekleştirdiğimiz projelerimize desteklerinden ve bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü özellikle teşekkür ediyorum. Ortaokul ve Lise düzeyinde yaptığımız projelerde Milli Eğitim Müdürlüğümüz önemli bir yere sahip. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği olarak Gençlerimizin olduğu her alanda varız ve olmaya da devam edeceğiz. Hamdolsun gençlerimize dolu dolu bir yaz ayı geçirmelerine vesile oluyoruz. Gençlerimiz hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Yaz okullarımıza böylesine ilgi gösterdikleri için gençlerimize ve ailelerine özellikle teşekkür etmek istiyorum. Her bir öğrenci kardeşimiz bizler için çok değerli ve önemli. Onlar için ekstra neler yapabiliriz diye sürekli düşünüyor ve üretiyoruz. Görevlerimizin sorumluklarımızın farkındayız ve gençlerimize geleceğimiz gözüyle bakıyoruz. Böylesine güzel ve hayırlı bir iş'de bizleri öncü yapan Rabbimize sonsuz kere hamd olsun. Gençlerimiz için durmadan duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.