Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Çorum hava durumu 7 Şubat Pazartesi günü az bulutlu olması bekleniyor. 7 Şubat Pazartesi günü en düşük hava sıcaklığının -6 derece, en yüksek ise 4 derece olacağı tahmin ediliyor.
8 Şubat Salı çok bulutlu ve sisli havanın etkisinde olacak olan Çorum'da en düşük hava sıcaklığı -1, en yüksek hava sıcaklığı ise 9 derece olması bekleniyor.

ÇARŞAMBA'DAN İTİBAREN KAR GELİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre 9 Şubat Çarşamba gününden itibaren Çorum hava durumunun kar yağışı etkisinde olması bekleniyor. Kar yağışlı geçecek Çarşamba gününde en düşüj hava sıcaklığı 0 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 3 derece olacağı tahmin edildi.
10 Şubat Perşembe günü de kar yağışının devam edeceği Çorum'da en düşük sıcaklık -4, en yüksek hava sıcaklığı ise 3 derece olacak.
11 Şubat Cuma günü ise Çorum'da kar yağışının yerini Parçalı bulutlu havaya bırakması bekleniyor. Cuma günü Çorum'da en düşük sıcaklığın -7, en yüksek sıcaklığın ise 4 derece olması bekleniyor