Çorum FK'da giden ve gelen futbolcularla transferi tamamlandı. Sportif Direktör Yakup Ateş, bundan sonra takımdan hiçbir futbolcunun ayrılmayacağını belirtirken, ara transferi de kapattıklarını söyledi.
Kırmızı-Siyahlı ekipte, Başkan Fatih Özcan ve 2. Başkan Mustafa Şekerin ayrılmasıyla birlikte başlayan kaos sürecinde; Salih Zafer Kurşunlu, Seçkin Getbay, Haşan Küçcük, Mehmet Gürkan Öztürk ve son olarak Umut Kaya takımdan ayrıldı. Kadroda düşünülmeyen Mikail Albayrak bonservisi ile birlikte takımdan gönderilirken, fazla süre alamayan genç oyuncular Kerem Pala ve Sabrican Vural ise kiralık olarak verildi.
Bu giden futbolcuların yerine; ünlü golcü Mehmet Akyüz, Recep Türköz, Mahsun Çapkan ve son olarak savunma oyuncusu Hakkı Can Aksu transfer edildi.
Umut Kaya'nın sözleşmesinin feshedilmesinden sonra artık takımdan ayrılacak oyuncu kalmadığını belirten Yakup Ateş, "Ara transferi bitirdik. Ancak, olur da bütçemize uygun, çok iyi bir oyuncu denk gelirse kadromuza katabiliriz. Bunun dışında artık transfer yapmayacağız" diye konuştu.