Çorum İl ve ilçe esnaf odası temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşmaya ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu Başkanı Hacı Odabaş, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri, oda ve kooperatif yöneticileri, Birlik personelleri ile çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı.

İlk olarak Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi tarafından Valilik bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya katılan esnaf odası temsilcileri, daha sonra Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne geçerek burada kooperatif yönetici ve personelleri ile bayramlaştı. Ardından ise hep birlikte ÇESOB’a geçildi.

Burada Birlik Başkanı Recep Gür misafirleri ile tek tek bayramlaşırken, kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Gür, konuşmasında, bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği özel günler olduğunu belirterek, bayramlaşma törenine katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Esnaf ve sanatkarlar ile Çorum halkının bayramını kutlayan Gür, “Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün esnaf ve sanatkarlarımın, bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim” dedi.

3 BAŞKANA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Bayramlaşma merasiminde ayrıca esnaf odası temsilcileri tarafından 1 Mayıs’ta doğum günlerini kutlayan ÇESOB Başkanı Recep Gür, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek ile Çilingirciler ve Sobacılar Odası önceki dönem Başkanı Halil Taşkaldıran’a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

3 ayrı pastanın kesildiği kutlamada Gür, Şimşek ve Taşkaldıran’ın yeni yaş günlerini kutlayan esnaf odası temsilcileri, her 3 başkana da sağlıklı ve uzun ömür dilediler.