16 erkek ve 16 bayan takımın mücadele ettiği Masa Tenisi Süper Ligi Play-Off son etap maçları Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Üç gün süren maçlar sonunda Adana Çimtar erkek takımı 27 puanla şampiyon olurken İstanbul Büyükşehir Belediyespor 25 puanla ikinci Çorum Belediyesi Gençlikspor üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Antrenör Ali Korkmaz yönetimindeki Çorum Belediyesi Gençlikspor Uğurcan Dursun, Afshin Norozzi ve Seyed Mohammed Mousavitahef’den oluşan kadrosu ile ilk maçında Fenerbahçe’yi 4-1, ikinci maçında ise Play-Off’un lideri İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ise nefes kesen bir mücadele sonunda 4-3 yendi. Son maçında da Antalyaspor’u 4-1 yenen Çorum Belediyesi GSK 25 puanla ve ikili averaj ile üçüncü oldu. İkinci olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ilk maçta 4-2 burada ise 4-3 yenen temsilcimiz bu ikili averajdan dolayı üçüncülük kupasını aldı.

Süper Lig erkeklerde üçüncü olan Çorum belediyesi Gençlikspor bu düzeyde Çorum’a ilk kupayı kazandırırken Avrupa Kupası’nda da ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Play-Off maçlarını sekizinci olarak tamamlayan Çorum Spor İhtisas takımı da Avrupa Kupası Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.