Çorum heyeti ile bir toplantı yapan Oğuz Kaan Salıcı, öbek eğitiminin önemi, sandık güvenliği, sandık sorumlularının belirlenmesi, ev ziyaretleri başta olmak üzere parti içi eğitimleri ve örgütlerin alması gereken tedbirler hakkında bilgiler verdi.

Ankara’ya çıkarma yapan CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, ilçe başkanları, il ve merkez ilçe yönetimi, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile diğer parti yetkililerinden oluşan heyet, Genel Merkez binasını ziyaret ederek burada Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile değerlendirme ve bilgi alışverişi toplantısı yaptı. Toplantıya CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut da katıldı.

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar’ın da birer konuşma yaparak seçimlerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi vermesinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, parti çalışmalarını değerlendirdi.

Çorum’dan gelen katılımcıların sorularına da yanıt veren Salıcı, seçimlerden zaferle çıkabilmek için gereken her türlü tedbiri alacaklarını vurguladı.
Salıcı, partililerin seçimlere hazırlıklı olmasını isteyerek, halkın umudu CHP’nin ilk seçimlerde iktidara geleceğini dile getirdi.

İl Başkanı Mehmet Tahtasız, yakın ve sıcak ilgisi nedeniyle Oğuz Kaan Salıcı’ya teşekkür etti.