İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen mazbata törenine yoğun katılım oldu. Mazbata törenine; CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Milletvekili Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, İl ve Merkez İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, parti yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Emlak vergisi için son gün 31 Mayıs Emlak vergisi için son gün 31 Mayıs

CHP’den İl Genel Meclisi üyesi seçilen Veli Uysal, Ümit Er, Yusuf Sapancı ve Ömer Bolat ile Belediye Meclis üyesi seçilen Aslan Kaya, Tuncay Yılmaz, Nazik Bulut, Onur Topkül, Ümit Kuyu, Ozan Gazel, Didem Tokgöz, Doğan Öksüz, Ümit Gökay, Erdem Erol, Ezgi Eşmen Akkaya Tüfekçi, Müslüm Acar, Sedat Genç ve Erkan Özbal’ın mazbata sevincine ortak olan partililer, daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Mazbata töreninin ardından açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz ve Milletvekili Mehmet Tahtasız, tüm meclis üyelerine Çorum için çıktıkları hizmet yarışında başarılar dileyerek, Çorum’a eşit ve halkçı hizmet yapmaları temennisinde bulundular.