Çorum'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 102. yıldönümü nedeniyle CHP tarafından Atatürk Anıtı’nda bir program düzenlendi.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği çelenk sunma törenine katılan İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve beraberindekiler, tören sonunda ise bireysel olarak çelenk sunma töreni düzenledi.

Törene; CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İl ve Merkez İlçe Yönetimi, CHP Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

İl Başkanı Mehmet Tahtasız tarafından Anıt’a çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Tören sırasında bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, “23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız, başta en değerli varlığımız olan çocuklarımız olmak üzere tüm ulusumuza kutlu olsun. 23 Nisan, yeryüzünde çocuklara armağan edilmiş tek bayramdır.

Milletin kaderinin saltanat sahiplerinden alınarak milletin kendisine verildiği gündür 23 Nisan.

Millet iradesinin tek egemen güç olacağı iktidarımızda milli iradeye sarılarak kutlayacağımız 23 Nisan’larda buluşmak dileğimle, herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Çelenk sunma töreninin sonunda katılımcılar hep birlikte Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.