Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum FK ile ilgili sorulan soruları yanıtladı. Ceylan, Çorum FK süreci ile ilgili olarak "Daha önce destek verdik, şimdi de destek vereceğiz” dedi.

Ceylan, “Bu süreci AK Partili belediyeyle beraber başardık. O zaman ki kulüple uğraşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha sonra Fatih Özcan süreci başladı. Fatih Başkan ile takımı 2. Lige çıkardık. Şu ana kadar çok emek verdi. Çorum sevdalısı bir kardeşimiz. Geldiğimiz süreçte yine bir Çorumlu kardeşimizle devam ediyoruz. Çorum FK ile detaylı bilgiyi ziyaretimiz esnasında konuşacağız. Sezon öncesi gereken desteği verdik. Maddi olarak ta desteğimiz sağlandı. Bazı sponsorluklar sağlandı” ifadelerine yer verdi.

Takımın kadrosundan bahseden Ceylan, “Takımı dağıtmayalım diye de bir görüşümüz vardı. Takımı muhafaza ettik takımı dağıtmadık. Halil İbrahim ile yolları ayırdık. Kulüp Başkanı Oğuzhan da bu işi bilen bir arkadaşımız. İyi de bir kadro kurulduğunu görüyorum ve inanıyorum. Bu sene inşallah o beklediğimiz 1. Lig için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Hem AK Parti olarak hem de benim şu ana kadar futbola ilgimi ve yanlarında olduğumu biliyorsunuz. Defaatlarca da kulüp başkanları bundan öncekiler de belirttiler, teşekkür ettiler. Bundan sonra da yanlarında olacağız. İyi bir yere doğru gideceğiz. Sezonu açacağız” dedi.