Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatı ilçe esnaf ziyaretlerinin bu ay ki durağı Sungurlu ilçesi oldu. Saadet Partisi Sungurlu ilçe Başkanı Hacı Arslan Tök nezaretinde gerçekleşen esnaf ziyaretine Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ve teşkilat üyeleri katıldılar.

Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık esnaf ziyareti sonrası izlenimlerine aktardı.

“Sungurlu ilçemizde bugün esnafımızla kucaklaştık ülkemizde tüm küçük esnafların çektiği sıkıntıları Sungurlu'muzda da gözlemliyoruz siftah yapamadan kapatan esnafımızdan tutunda kirasını, bağ-kurunu, sigortasını dahi ödeyemeyen evine ekmek götürme derdinde çırpınan kardeşlerimizle karşılaşıyoruz” diyen Cıdık, “Hepimizin malumu şu an için en büyük sıkıntı başta esnafımız olmak üzere emeği sömürülen işçimiz, çiftçimiz, emeklimiz , kısacası halkımız oldu. Ekonomideki yanlış politikalar neticesinde kendi deyimleri ile ekonomik kurtuluş savaşını ilan ettiler. Aslında bu savaş iktidarda bir gün daha kalmak gücün ve konumun ihtirasına kapılıp halkı bataklığın içerisine itmektedirler. Elbette bu süreçte halkımızın devletimizin yanındayız, bu sıkıntılarla top yekûn mücadele edeceğiz. İktidara geldiğimizde yerli ekonomi modeliyle yeniden ayağa kalkacağız halkımızın refah seviyesini yeniden yükselteceğiz. İsrafı önleyeceğiz, liyakate önem vereceğiz, üretime katkısı olmayan yatırımları durduracağız en önemlisi kutuplaşmayı önlemlisi yeniden kucaklaşmayı sağlayacağız” dedi.

Cıdık, “Cennet mekan Erbakan hocamızın şu veciz sözü ile içerisinde bulunduğumuz durumdan nasıl kurtulacağımızı örneklemek istiyorum. ''Ey yürekleri dağlar kadar büyük ve azimleri kayalar kadar sağlam Milli Görüşçüler Saadet Partililer. Ne olursa olsun gelecekten asla ümit kesilmeyecektir. Tarihe bakın, inancınıza sarılın, Milli Görüşe sarılın. Zulüm ebedi olamaz. Kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır. Olanları ve olacakları bilmek sadece entrikaların nasıl döndüğünü daha iyi anlamaya yarar, buda önümüzde aydınlatıcı ışık olur. Bildiğiniz arttıkça daha iyi nasıl mücadele edeceğimizde daha iyi biliriz. İnsan bastığı zemini tanırsa kaymadan nasıl duracağını da bilir''. Elhamdülillah ümidimiz var, inancımız var, Saadet partimiz var bu duygu ve düşünce ile yaşanabilir bir Türkiye'nin temellerini atmak ve bu zor süreci yönetmek adına kıymetli halkımızın desteklerini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.