"Kooperatifimizin hizmet bayrağını daha da ileri taşımak için 06.07.2021 tarihinde yapılacak olan, Olağan Genel Kurulunda ekibimle birlikte desteğinize talibim" diyen Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Bilal Karatağ, daha dinamik ve heyecanlı bir yönetim anlayışıyla hep birlikte, istişare kültürünü ve kolektif yönetim tarzını ön planda tutarak, esnafı merkezde tutan bir anlayışla kooperatifi daha da ileriye taşımaya söz verdiklerini ifade etti.

Karatağ, açıklamasında şunları dile getirdi:

"Tüm dünyayı ve ülkemizi olduğu gibi, şehrimizi de etkisi altına alan Covid -19 belasından bir an evvel kurtulmamızı, sağlıklı ve huzurlu günlere hep birlikte kavuşmamızı diliyorum. 1400'e yakın üyesiyle büyük bir aile olan Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimizin hizmet bayrağını daha da ileri taşımak için 06.07.2021 tarihinde yapılacak olan, Olağan Genel Kurulunda ekibimle birlikte desteğinize talibim.

12 yıldır kooperatifimizi yöneten mevcut yönetim kuruluna bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Kooperatifimizin, esnaf kardeşlerimiz için ne kadar önemli bir kurum olduğu pandemi döneminde daha açık bir şekilde ortaya çıkmıştır. Esnafımıza bir can suyu niteliğinde olan kooperatifimiz kredi desteklerinin, özellikle içinde bulunduğumuz dönemler gibi zorlu dönemlerde daha etkin, adil ve hakkanî bir şekilde ulaştırılması, ihtiyaç sahibi esnafımızın yarasına merhem olması en temel hedefimizdir.

Daha dinamik ve heyecanlı bir yönetim anlayışıyla hep birlikte, istişare kültürünü ve kolektif yönetim tarzını ön planda tutarak, esnafımızı merkezde tutan bir anlayışla kooperatifimizi daha ileriye taşımaya söz veriyoruz.

"Güçlü Mali Yapı ve Adil Dağıtım" ilkesiyle çıktığımız bu yolda desteklerinizi bekliyor, bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyor, hepinizi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum."