Sanayi sitesinde yapılmaya başlanılan işyerlerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Uğurludağ Belediyesi Başkanı Remzi Torun, Uğurludağ sanayi sitesine 100 metrekare olan 10 tane işyeri yaptıklarını açıkladı.
İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Torun, işyerlerinin biran önce tamamlanması için inşaat alanını sık sık ziyaret ederek, gelişmeleri yakından takip ediyor.

Mahalle aralarında verimsiz koşullarda çalışan esnafa daha güzel ve sağlıklı işyerleri kazandırmak için uğraş verdiklerini dile getiren Başkan Torun, “Esnaf ve sanatkarlar bir ülkenin omurgası gibidir. Esnaf, dürüst, milliyetçi, vatansever, ekmeğini fukara ile paylaşan, yıllardır bizi ayakta tutan, ülkesinin omurgası saydığımız en değerli kesimdir. Esnaf ve sanatkarlara ne yapılacaksa, biz onun içindeyiz" dedi.

Belediye olarak her zaman esnafın yanında yer aldıklarını bir kez daha hatırlatan Torun, esnafın, ülke ekonomisinin en önemli çarkı olduğunu ifade etti.
Uğurludağ halkına yeni ekmek kapısı açmak için her türlü çalışma yaptıklarını belirten Torun, İlçelerini daha cazip hale getirmek için yeni yeni projeler ürettiklerini söyledi.

Uğurludağ halkına verdikleri bütün sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını açıklayan Başkan Torun, esnafa layık bir eser kazandırmak için için yoğun tempo içerisinde çalıştıklarını kaydetti.