AK Parti Çorum Teşkilatı yöneticilerine çeşitli hatırlatmada bulunan İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, açıklamasında şunları kaydetti:

‘Ortada kuyu var yandan geç
Fazla takılma meydanda
Ampülle oynanmaz çok fazla!

Sayın Cumhurbaşkanının gelmesini fırsata dönüştürün Ak Partili yöneticiler. Her seçim döneminde attığınız temeller gibi değil. Her seçim döneminde verdiğiniz vaatler gibi değil. Hadi size fırsat geliyor. Dünyanın merkezini şenlendirin görelim.

Soruyorsunuz elbette duyabiliyoruz. Nasıl? Nasıl? diyerek kavşak yatırımları, sanal temel atma törenleri varken bunları nasıl yapabiliriz diye diye düşünüyorsunuz.
Ey Ak Parti doymak bilmez bedeninizi kısa bir süre bırakıp şu garip Çorum’a bir bakabilirseniz az bir yol alınabilir.

DAHA ÇOK ANLATACAK ÇORUMLU DERTLERİ VAR!

Nasıl yapacağınızı size tane tane anlatacağım Eyy Ak Partili yöneticiler; İyi dinle 
20 yıldır Çorumluya yaptığınız Şinnekliğinizi Sayın Cumhurbaşkanına yansıtmak ile başlayacaksınız. 20 yıldır her seçim döneminde Şapırtısına yelmeyi bir kenara bırakacaksınız. 20 yıldır Çorumluya yaptığınız mazarratlarınızı Sayın Cumhurbaşkanına gösteriniz. 20 yıldır Tuyumuna seyirdip her seferinde Badalları çıktığınızı anlatınız. 

20 yıldır Sellağın etrafında Cıncık oynadığınızı anlatın. 20 yıldır Topluyu açmadığınızı söyleyin ki Ezelerinizin Çorumlu gibi ağrımadığını bilsinler. 20 yıldır Şilepe gibi yapıştığınız Çorumlunun geleceğinden bahsedin. 

Bahsedin ki Sayın Cumhurbaşkanı Çorum’a 20 yıldır Çödürüm Çüş oynandığını bilsin. Daha çok anlatacak Çorumlu dertleri var. 
Velhasıl Bu bir fırsat beşli müteahhitti beş koldan çalıştırın her biri köprünün bir ayağını her biri bir köşesini bugünden başlayıp yaparsa kalan 5 ayınızda bir köprülü kavşak yaparsınız.

Ortada kuyu var yandan geç
Fazla takılma meydanda
Senin de aklın yattı ama
Ağaç yaptın durakta.