Konutlarda kullanılan doğalgaz fiyatlarına yüzde 30 zam yapıldığını ifade eden İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, “Konutlarda kullanılan elektrik yüzde 15, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektrik de yüzde 25 zamlandı. Çaya zam, suya zam, una zam, yağa zam, mazota zam, gaza zam, yok artık cız-bız…” dedi. 

Güne zamlarla uyanmanın günlük almamız gereken besin gibi alışkanlık yaptığını dile getiren Bekir Özsaçmacı, “Bugün zammı kaçırdıysanız fazla dertlenmeyin yarın gene var. Gel vatandaş fırsat kaçıyor. Bu ne biçim adalettir. Öldürecek zam fakiri, Açlık en büyük lanettir. Öldürecek zam fakiri…” diye konuştu.

İktidarın liyakat, adalet, güven ve duyarlılık yoksunluğu ile Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en derin ekonomik ve sosyal krizini yaşadığımızı savunan Özsaçmacı, “Suni gündemlerle gerçeklerin gölgelenmeye çalışıldığı bu buhran zamanlarında İYİ Parti olarak biliyoruz ki; 'Türk Tipi Başkanlık Sistemi' diye adlandırılan bu ucube sistem artık Türk milletinin çilesine dönüşmüştür.

Türkiye kutuplaşmadan yorulmuştur, liyakatsizlik ve fırsat eşitsizliği umutsuzluğa dönüşmüştür. Her geçen gün fakirleşen ülkemiz ve tarumar edilen devlet kurumlarımız, milletimizin şahsiyet meselesi haline gelmiştir.

SANDIK GELECEK VE İKTİDARIN BOĞAZINA DURACAK AZ KALDI

Okula oğlunu aç gönderen annenin isyanı, kızına bir oyuncağı değil şekeri bile alamayan babanın çaresizliği, zihinlerimizi ve yüreklerimizi harap eden karanlık bir fırtına haline gelmiştir. Hani diyorlar ya dünya 5'ten büyüktür. Bende diyorum ki Türkiye birden büyüktür. Bir kişiyi bir zümreyi 20 yıldır doyuramadık. Sandık gelecek iktidarın boğazına duracak. Az kaldı.

Ekmek büyük insanlıktan başka herkese yeter

pirinç de öyle

şeker de öyle

kumaş da öyle

kitap da öyle…

Büyük insanlıktan başka herkese yeter.

Milletimizi koruyup kollayacak, adil, merhametli ve haysiyetli bir Türkiye’yi geleceğe güçlü biçimde taşıyacak devlet aklı ve anlayışını egemen kılmak, vazifemizdir. Umutla, huzurla, refah ve güven içerisinde, ayrışmadan bir arada yaşayabileceğimiz bir memleket, haklı özlemimizdir.

Sabrı tükenmiş, yorgun düşmüş milletimiz umudunu kesmesin! Milletimizle el ele, kol kola, omuz omuza vererek ulaşacağımız, güven, huzur ve yepyeni umutlarla uyanacağımız İYİ Parti iktidarına, o güneşli ve kutlu güne az kaldı” ifadelerini kullandı.