İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, siyasete ilişkin yaptığı açıklamada, “Yirmi yıldır yalan, yolsuzluk ve yasaklar ile yönetmeye devam ettiğiniz ülkemizi yirmi yılda yapamadıklarınızı birkaç ay içinde yapacağınızı taahhüt etmeniz ne kadar inandırıcıdır. Her seçim döneminde yalanlarla dolu vaatlerin sonuna gelmiş bulunuyorsunuz Eyy Ak Parti. Birde çıkıyor milletimizin makus talihinden bahsediyorsunuz ülkeyi yirmi yıldır kim yönetiyor ki bu makus talih devam etmektedir.

“Millete hizmetkâr olmaya” gelenler; Milleti, hizmetkârı olarak görmeye başladı.Ve bugün; Milletin omuzlarına basarak yükseldikleri yerde, artık milletle değil, tam tersine, millete rağmen, yandaşlarıyla el ele yürümeye çalışıyorlar.İşte bu yüzden; Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi’yle birlikte; saray sefasını ve koltuğunu korumayı, kutsal bir amaç olarak benimseyen Ak parti iktidarı, yoluna çıkan her şeyi de, züccaciye dükkânına giren fil misali, kırıp parçalıyor. Özellikle de milli birliğimizi…

Çünkü adınız gibi biliyorsunuz ki; Millet bir arada olursa; Bu ucube sistem daha fazla yürüyemez. Millet bir arada olursa; O koltukta daha fazla oturamaz. Millet bir arada olursa; O sarayda daha fazla kalamaz” dedi.

“Eserinle gurur duy Ey ak parti! Sayenizde, bugün artık 2 Türkiye var” diyen Özsaçmacı, “Bir tarafta; Ranta, yağmaya, talana boğulan, Kara gün akçesine el konulan, faiz lobilerine, petrol krallarına peşkeş çekilen, bizim Türkiye’miz.Diğer tarafta; Sarayların, lüküs hayatların, şatafatlı sofraların olduğu, zevki-sefanın hüküm sürdüğü, senin Türkiye’n!Eyy Ak Parti; Sayenizde, bugün artık, 2 millet var: Bir tarafta; Toprağını ekemeyen, Hayvanını besleyemeyen, Atanamayan, Hakkını alamayan, Yiyecek ekmeği, başını sokacak çatıyı bulamayan, Sansürle, baskıyla ve endişeyle yaşayan; Hatta artık, nefes bile alamayan, Her partiden, her görüşten, her düşünceden, bizim, mağdur milletimiz.

Diğer tarafta ise; Yandaşlardan, haramilerden, rant şebekelerinden, Mafyalardan, simsarlardan, tefecilerden, 5 maaş, 10 maaş, 11 maaş alan, saray danışmanlarından, Torpilli yeğenlerden, pudra şekercilerinden, Lüks, şatafat ve israf meraklılarından, çevrenizdeki bir avuç iktidar şımarığından müteşekkil, senin mağrur milletin” açıklamasında bulundu.

Özsaçmacı, “Eyy Ak Parti; Sayenizde, bugün artık 2 gerçek var.Bir tarafta; Milletçe, çarşıda, pazarda, sokakta, okulda, işte; gördüğümüz, duyduğumuzu ve yaşadığımız, bizim gerçeğimiz…Diğer tarafta ise; Saray danışmanlarının, yandaş medyanın, iktidarı Üzmeyen İstatistik Kurumu’nun, beceriksizlik abidesi bakanlarının ve kürsü şovların sırasında, bizzat sizin, utanmadan, sıkılmadan anlattığınız, sizin gerçeğiniz.Biz sizin ilkmek ilmek örüp, memleketin başına bela ettiğiniz bu paralel dünya ile, bıkmadan, usanmadan, mücadele etmeye devam edeceğiz. İkiye ayırdığınız ülkemizi, yeniden birleştireceğiz. İkiye ayırdığınız milletimizi, yeniden barıştıracağız. İkiye ayırdığınız gerçekliği, yeniden hakikatle buluşturacağız. Bunu da, tek bir yanlışla mücadele ederek yapacağız!

Çünkü bu ucube paralel evrenin ardında, aslında tek bir yanlış var. Milletin varlığına ve dirliğine, Bizzat, ondan aldığı yetkilerle el koyup, bir avuç beceriksizi, bir milletin tepesine çıkartan, tek bir yanlış var. Devletimizin kurumsallığını, Hukukumuzun güvenilirliğini, demokrasimizin geleneğini yok eden, tek bir yanlış var. Ülkemizi her geçen gün, adım adım uçuruma sürükleyen, Tek bir sistem, tek bir adam, tek bir yanlış var. O yanlış Ak Parti dir! O yanlış sizsiniz Ey Ak partili yöneticiler!

Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır! Hiç şüpheniz olmasın. Dün olduğu gibi, bugün de; Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır! Hiç merak etmeyin, İYİ Parti iktidarına çok az kaldı!” ifadelerine yer verdi.