Çorum Valisi Ahmet Kara, "Bayramlar sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörü ve barışın en yoğun şekilde yaşandığı çok özel günlerimizdir" dedi.
Vali Kara, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm halkın bayramını kutladı.
Vali Kara, mesajında şu ifadeleri kullandı:
"İnsanlar arasındaki sevgi ve saygının en içten şekilde ifade edildiği, Milli birlik ve beraberlik duygusunun her günden daha fazla anlam kazanlığı müstesna günlerimizden Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bayramlar sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörü ve barışın en yoğun şekilde yaşandığı çok özel günlerimizdir.
Bayramlar sevgiyle, hoşgörüyle, paylaşmakla, yardımlaşmakla güzel ve anlamlıdır.Bölünmez bütünlüğümüzü, birlik ve beraberliğimizi sürekli kılmak, huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamak sevgi ve hoşgörü ile mümkündür. Sağlıklı ve müreffeh gelecekler şimdi göstereceğimiz sabır ve gayretlerin sonucu olacaktır..
Bu duygularla Ramazan bayramının ülkemizle birlikte tüm dünya devletlerine sevgi, barış ve kardeşlik getirmesi dileğiyle; ilimizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör ve çalışanlarının, basın mensuplarının, tüm öğrencilerimizin ve siz Çorumlu hemşerilerimin ramazan bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum."