Toplantıya, Bayat Kaymakamı Mustafa Çelik, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Yeni Mahalle Muhtarı Ali Abaz, Yatukcu Mahallesi Muhtarı Murat Kılıç, Tepebayat Mahallesi Muhtarı İlhan Okumuş, Dere Mahalle Muhtarı Rasim Bilgiç ve Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Muhittin Doyran katıldı.

‘HEPİMİZE BÜYÜK SORUMLULUKLAR DÜŞMEKTEDİR’

Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Mustafa Çelik, “Öncelikle ilçemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Hiçbir vatandaşımızı bu süreçte açıkta bırakmadık, Kaymakamlık olarak evsiz, barksız ve yardıma muhtaç vatandaşımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Eğer çevrenizde bu tür yardıma muhtaç insanlar varsa siz muhtarlar olarak bunları tespit edip, bizlere bildiriniz. Okulların açılmasıyla beraber hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Okullarımızın güvenliği açısından tüm tedbirleri aldık. Sizlerden isteğim gözünüze çarpan usulsüz durumları bizlere ivedilikle bildirilmesi. Geleceğimiz olan evlatlarımızın yetişmesinde iyilik bizim kötülük bizimdir. Sorumluluk bilincinde üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi.

‘TEK DERDİMİZ VATANDAŞIMIZI MUTLU ETMEKTİR’

Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ise, “Koronavirüsle mücadele sürecinde siz değerli muhtarlarımızla iş birliği içerisinde vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını gidermenin gayreti, çabası içerisinde olduk. Bir önceki toplantıda muhtarlarımız tarafından dile getirilen ihtiyaçlar, talepler Belediyemiz tarafından mümkün olduğunca, şartlar elverdiğince yerine getirilmiştir. Hepimizin amacı ve önceliği vatandaşımızın huzuru, mutluluğu, yaşam kalitesinin iyileştirilmesi. Bu kapsamda da var gücümüzle vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetini sunmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Tek derdimiz vatandaşımızı mutlu etmektir. Kamuya açık alanlarda bulunan parklar, ibadethaneler, okullar, spor alanları ve yollardan bizim olduğumuz kadar muhtarlarımızda sorumlu. Bu alanlara zarar verenleri tespiti ve takibi konusunda hepimiz el birliği içerisinde olmalıyız ve ortak kullanım alanlarını korumalıyız.” Dedi.