Çorum İl Millî Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Çorum'un Bayat ilçesi ziyaretinde Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi,Şehit Yakup Kozan Anadolu İmam Hatip Lisesi ,Hasan Çelebi İmam Hatip Ortaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Halk Eğitimi Merkezinde incelemelerde bulundu.

Halk Eğitim Merkezinde kursiyerleri ve usta öğretici eşliğinde kurslarda yapmış oldukları el sanatları ürünlerini yerinde inceleyerek ürünler hakkında bilgi aldı.

"Telafide Ben de Varım" programı kapsamında Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelen Kodek, öğrencilerimiz ile sohbet ederek etkinliklerine katıldı. Okul Müdürleri ve öğretmenler de "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah Kodek, Bayat Kaymakamı Mustafa Çelik ve Bayat Belediyesi Başkanı Ekrem Ünlü'yü ziyaret ederek okulların genel durumu ile yeni eğitim öğretim yılı için yapılan hazırlık çalışmaları hakkında birlikte istişarede bulundular.

İl Müdürü Abdullah Kodek, ziyaretinde duyduğu memnuniyeti belirtirken yaz tatili olmasına karşın özveriyle eğitim öğretim hazırlığı yapan öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim