Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Şaduman Gelgör'ün oğulları Yunus Emre Gelgör ile Yener Özyılmaz (Merhum) ve Havva Özyılmaz'ın kızları Seda Özyılmaz, Osmancık'ta düzenlenen görkemli bir tören ile hayatlarını birleştirdi.


Yunus Emre Gelgör ile Seda Özyılmaz'ın nikah şehitliğini, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Agah Karapıçak, damadın arkadaşı Reha Sarı ve gelinin arkadaşı Erva Akbaş yaptı.


Koyunbaba Mahallesi Arafat Tepesi Osman Bey Cafe'de kına gecesi ile başlayan düğün merasimi Saray Düğün Salonu'nda yemek, aynı gün saat 18.00'de erkek evinin önünden hareket edilerek gelin alma töreni ile devam etti. Genç çiftler aynı gün Saray Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu düğün töreni ile dünyaevine girdiler.


Düğün törenine Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Danışmanı Zeki Gül, Samsun Bölge İdare Mahkemesi 2. Dava Dairesi Başkanı Kemalettin Özdemir, DSİ 5. Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu, Çorum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, düğün törenine katılamayarak, mesaj ve çiçek gönderen ve katılan tüm konuklarına teşekkür etti.

(Selma Çetindere)