Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı alanında uzmanlardan oluşan ekiplerini aralarında Çorum Belediyesi'nin de bulunduğu belediyeleri yakın markaja almak için illere gönderdi. Belediyelerin vaatlerini ne ölçüde yerine getirdiği tespit edilirken, çalışmalar 22 ilde tamamlandı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla belediyelerini yakın markaja aldı. İl Destek Programları kapsamında alanında uzman kişilerden oluşan bir ekip şehre giderek belediyelerin seçim öncesi vaatleri, yapılmakta olan ya da yapılması planlanan projelerin takibi, belediyenin faaliyetlerinin mevzuata uygunluğu ve siyasi açıdan sahada vatandaşların nabzını tutuyor.

22 İLDE ÇALIŞMALAR TAMAM

Daha sonra AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, raporları değerlendirmek üzere şehre gidiyor ilgili belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştiriyor. Şimdiye kadar Adıyaman Ağrı, Aksaray, Balıkesir, Bursa, Çorum, Düzce, Giresun, Isparta, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Kilis, Malatya, Muş, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Yalova, Yozgat olmak üzere toplam 22 şehirde çalışma yapıldı.

Kaynak: A Haber