Anayasa Mahkemesi Üyesi Çınar'a ziyaret Anayasa Mahkemesi Üyesi Çınar'a ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Dağlı, gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirme noktasında önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydetti.
Vali Dağlı’nın mesajı şu şekilde:
“10 Ocak tarihi, basın çalışanlarına ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 Sayılı Kanun’un yürürlüğe girdiği 1961 yılından bugüne “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır. 
Kamuoyunu bilgilendirmek için günün her saatinde haber peşinde koşan, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde vatandaşları gelişen olaylar hakkında aydınlatmak için büyük bir özveri ile çalışan gazetecilerimiz önemli bir kamu görevini de icra etmektedirler.
Günümüzde iletişim teknolojilerindeki hızlı gelişme, yazılı ve görsel basının yanı sıra sosyal medyanın ve internet gazeteciliğinin de faaliyet ve etki alanını genişletmiş, toplumun bilgi alma imkânlarını da artırmıştır.
Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle mesleklerini icra eden gazeteci arkadaşlarımızın, meslek etiğini her şeyin üstünde tutması ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışını benimsemesi günümüzde daha da önem kazanır hale gelmiştir.
İnanıyorum ki, gazetecilerimiz sahip oldukları bu sorumluluk ile ilimizin ve ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişiminde de katkı sağlamak için, olumlu rol üstlenmeye devam edecektir.
Doğru haber verme, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran, önemli bir mesleği icra eden tüm basın mensuplarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü en samimi duygularımla kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.