Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ün katılımıyla Çoruminia’da bir süre sohbet etti.

ÇORUM'A 120 MİLYONLUK SPOR YATIRIMI

Vali Mustafa Çiftçi yaptığı açıklamada; “Çorum’umuzun her daim yanında olan, son 3 yılda Çorum merkeze 120 Milyon TL spor yatırımı kazandırılmasında büyük emeği bulunan Sayın Bakanımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum."dedi.

Bakan Kasapoğlu, Millet Bahçesi’nde Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile birlikte vatandaş ve gençlerle sohbet etti.

ÇORUM SPOR KENTİ HALİNE GELECEK

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Başkan Aşgın ise paylaşımında; “Bir dizi programının ardından Ankara’ya giderken şehrimize uğrayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Millet Bahçemizde bir araya geldik. Çorum’u spor kenti haline getirecek yatırımlarımızla ilgili istişarede bulunduk, vatandaşlarımızla ve gençlerimizle hasbihal ettik. Çorum’u spor kenti haline getirecek yatırımlarımızla ilgili istişarede bulunduk, vatandaşlarımızla ve gençlerimizle hasbihal ettik." dedi.

GENÇLERLE BASKETBOL MAÇI

Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Millet Bahçesi Spor Tesisleri’nde gençlerle basketbol maçı yaparken, mini müsabakada Vali, Başkan ve Rektör de sahada yerini aldı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, gençlerle yaptıkları maçı, “Kıran kırana geçen bir müsabakanın ardından kazanan dostluk oldu.” sözleriyle duyurdu.