Okul konferans salonunda ‘’Bir ses, bir nefes’’ temasıyla düzenlenen programı Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Yunus Emre Yılmaz ve öğrenci velileri izledi.

Programda Okul Müdür Vekili Fatma Akpınar ve öğrenciler tarafından hazırlanan bardak ritim gösterisi, okul öğretmenlerinden Serap Hozantaş ve öğrencisi tarafından seslendirilen şiir, okul müzik öğretmeni Orhan Barış Tunç ve öğrencileri tarafından hazırlanan bağlama eşliğinde müzik dinletisi, tüm okul öğretmenler tarafından hazırlanan, ‘’Ben öğretmen olmak istiyorum’ adlı şiir dinletisi ve tüm öğrenciler ve öğretmenlerden oluşan okul korosu dinletisi izleyicilerin beğenisine sunuldu.
Düzenlenen yıl sonu gösterisi izleyenler tarafından büyük beğeni alırken, Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, protokol üyeleri ve izleyenler, öğretmen ve öğrencilerin performanslarını ayakta alkışladı.


Gecenin sonunda Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

(Turan Ozan Acar)