ANNE VE KIZI HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, sabah saatlerinde Çorum Çevre Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necmettin Düz idaresindeki vinç, freninin boşalması neticesinde yol kenarında bekleyen bir otomobile ve kaldırımdaki vatandaşlara çarptı. Kazada azada 72 yaşındaki Satı Kılıç ve 33 yaşındaki kızı Elif Gürler yaşamını yitirirken vinç sürücüsü ise yaralandı.

250 METRE SÜRÜKLENDİ

Ankara istikametinde seyir halinde Necmettin Düz idaresindeki iş makinesinin Buharaevler Kavşağında freni boşaldı. Kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpmamak için manevra yapan Necmettin Düz, aracı kaldırıma sürdü. Önce kaldırımda bulunan yayalara daha sonra yol kenarında arıza yapan otomobile çarpan iş makinesi, yaklaşık 250 metre sürüklenerek PTT Başmüdürlüğü önünde durabildi. Kazada iş makinesinin çarptığı yayalardan birisi olay yerinde hayatını kaybederken, diğer yaya ise kaldırıldığı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

VİNÇ SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Hastanede tedavisi tamamlanan vinç sürücüsü Necmettin Düz gözaltına alınarak Çorum Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Necmettin Düz, sevk edildiği Çorum Adliyesi’nde çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.