Zafer Partili Bayır'dan Yunanistan teftişine sert yanıt Zafer Partili Bayır'dan Yunanistan teftişine sert yanıt

Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Anaç, sandığa küsenlerin, değişim isteyenlerin, gidişattan memnun olmayanların odak noktası, buluşma adresi olacaklarını dile getiriyor.
Anaç, Alperen Ocakları Çorum İl Temsilciliği ve Muhsin Tavır Derneğini ziyaret etti. 
Kamu Sen Çorum İl Temsilciliğini de ziyaret eden Anaç, “1991 yılında seçim ittifakı yapan iki büyük lider rahmetli Alparslan Türkeş ve rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın aynı karede yer aldığı siyah beyaz bir fotoğrafı kendilerine hediye ettik'' dedi. 

BİRLİK VE ODA BAŞKANLARINA ZİYARET!
Esnaf Kefalet Kooperatifi, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası, Pankobirlik, Diyanet Sen, ÇOSİAD’ı da ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, ziyaretlerde oda ve birlik başkanlarıyla ilgili sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu. 

“PARTİMİZE GÖSTERİLEN İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”
Yaşar Anaç yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak seçim çalışmaları döneminde ve 31 Mart sonrasında ki Milli Görüş Belediye Başkanlığımızın döneminde de sivil toplum kuruluşları ve hemşehrilerimizin yanında ve yakınında olmaya devam edeceğiz. Bizim siyaset anlayışımız seçimden seçime duyulan bir ilgi olmayıp, bilakis şehrimize ve milletimize olan kara sevdamızdır. Tüm ziyaretlerimizde hemşehrilerimiz ile olan buluşmalarımızda partimize gösterilen ilgi, alaka ve destek her geçen gün katlanarak artmaya devam etmektedir. Bu ilgi ve destek için kendilerine müteşekkiriz. 31 Mart akşamı Milli Görüş zaferimizin sevincini tüm hemşehrilerimiz ile birlikte yaşayacağız inşallah. 1994 ruhu ile merhum Eski Belediye Başkanımız Arif Ersoy hocamızın kaldığı yerden Bismillah diyerek şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.