Bilan açıklamasında basın mensuplarına seslenerek Çorum’un sorunlarının gündeme taşınmasını tren yolu ve havaalanı probleminin çözülmesini istedi.

Alper Bilan, “Değerli yerel basın yöneticilerimiz İlimizin sorunlarına sahip çıkmak adına her ay vakıf gündemimize aldığımız bir problemi kamuoyunun gündemine taşımak istiyoruz. Yeni yılın ilk mesajı olarak Tren yolu ve havaalanı probleminin bir an önce çözülmesinin ilimiz için olmazsa olmaz olduğunu dile getirmek istiyor ve tüm Çorumluların bu probleme sahip çıkmasını istiyoruz. Sanayi ,turizm ve üniversitemizin gelişimi için ulaşım çok değerli. Duble yol yapımına da bir an önce başlanmalı. Artık verilen sözler tutulmalı” dedi.

Bilan, “Vakıf 19 olarak bu konularda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Çorum çoktan hak ettiği bu yatırımlara bir an önce kavuşturulmalı. Herkes elini taşın altına koymalı bu konular Çorum için bir gurur meselesidir. Bu yatırımları sanayimizle turizm alanlarımız ve ihracatımızla bulunduğumuz bölgenin en güçlü ili olarak çok hak ediyoruz. Siz değerli basın mensuplarının ve Çorumlu hemşerilerimizin yeni yılını kutluyoruz” açıklamalarında bulundu.

Şemsi Bayraktar’tan buğday için önemli uyarı! 15 ilin içinde Çorum var Şemsi Bayraktar’tan buğday için önemli uyarı! 15 ilin içinde Çorum var