AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı için Çorum’a gelen Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur ve Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez Turgut Özal Konferans Salonu’nda AK Parti İl Teşkilatıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, makamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u makamında ağırlayarak Çorum için yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirdi.

2019 seçimlerinde vaat ettiklerinin büyük bir bölümünü gerçekleştirdiklerini vurgulayan Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 2023 seçimlerinde Çorum’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağını kaydederek, “31 Mart’tan bu yana belediye olarak teşkilatlarımızla ve vekillerimizle birlikte el ele, gönül gönüle Recep Tayyip Erdoğan davasını ayakta tutarak, bayrağı belediyenin taş binasına takarak devam ediyoruz. O günden bugüne kadar da vaat ettiklerimizin %80’ini tamamlamış bulunuyoruz. Vaatlerimizin önemli bir kısmına ulaşmamızda vekillerimizin ve teşkilatların yanı sıra Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleri var, teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da daha güçlü bir şekilde hem yerelde hem genel milletvekili seçimlerinde ama hususen de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yine rekor oylarla Çorum çıkacak. Çünkü Çorum, Cumhurbaşkanımızı çok seviyor, bizler de onu ve davasını çok seviyoruz. Aşkla, muhabbetle devam edeceğiz.” dedi.

“Çorum’da Güzel Bir İklim Var”

Milletvekillerinin yanı sıra belediye ve il teşkilatının takdire şayan olduğu vurgusunu yapan Ali İhsan Yavuz ise Çorum’dan övgüyle bahsederek, “Bugün il teşkilatımızla istişare toplantısı yapmak üzere geldim. Aslında Çorum’u da iyi gördüm, güzel bir iklim var, kardeşlik iklimi var, birlik ve beraberlik ruhu var. Ve güzel belediyecilik örnekleri de gördüm. Belediyesiyle, teşkilatıyla, milletvekilleriyle örnek bir kurgu oluşturulmuş olduğuna şahitlik etmenin hazzı ve keyfi içerisindeyim. Belediye Başkanımızın yaptıkları ve yapmaya niyet ettikleri ve bu anlamdaki ufku hakkında hissettiklerim ve gördüklerim gerçekten takdire şayan. Sayın Başkanımızı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Ve yine bu vesile ile gerçekten Çorum’u Ankara’da TBMM’de çok iyi temsil eden milletvekili arkadaşlarımızı kutlamak istiyorum. Teşkilatımız çok kenetlenmiş bir halde onu gördüm, başta İl Başkanımız olmak üzere teşkilatımızın her neferini yürekten alkışlamak istiyorum.” şeklinde konuştu.