AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ile birlikte Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur, Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez, bugün sabah saatlerinde Çorum’a geldi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’a teşkilatlar ve Çorum hakkında bilgilendirmede bulundu. Ardından da Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya geçildi. Toplantıya, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe seçim işleri başkanları, il, ilçe seçim kurulu üyeleri, il, ilçe ve  belde belediye başkanları ve AK Parti grup başkanvekilleri  katıldı.
Toplantının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Toplantıda hedeflerimizi ve kararlılığımızı bir kere daha teyit ettik. 2023’e daha 1 yıl var diyerek değil, yalnızca 1 günümüz kalmış gibi çalışacağız” dedi.