Ezgi ile İsmail Talha çifti, mutluluklarını ölümsüzleştirip evlenme kararı aldı. Düğün töreni 17 Temmuz Pazar günü Mavi Ocak Havuz Kır Bahçesinde gerçekleştirildi. Çiftin nikah şahitliğini AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı yaptı. 

Ahlatcı, “İl Genel Meclis Üyemiz Alaettin Tosundereoğlu’nun kıymetli evlatları Ezgi ve İsmail Talha’nın nikah akitlerini gerçekleştirdik. Genç çiftimizi ve ailelerini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum. Rabbim iki cihan saadeti versin” dedi.

Ezgi ve İsmail Talha, çiftini bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmazken, düğün törenlerine yoğun katılım oldu. Meryem ve Alaettin çiftinin kızı Ezgi Tosundereoğlu, Hikmet ve Aydın çiftinin oğlu İsmail Talha Karaman ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Tosundereoğlu ve Karaman ailelerinin eş, dost ve akrabalarının hazır bulunduğu düğün töreninde davetliler çiftlere ‘mutluluklar’ dileyerek doyasıya eğlendi. Tosundereoğlu ve Karaman aileleri, düğünlerine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Düğüne Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, TSO Başkanı Behiç Akkaş ve çok sayıda davetli katıldı.