1963 Yılından bu güne ilçemizde hizmet veren dernek, belediyenin katkılarıyla yeni dernek binasını sosyal aktivitelere ve hizmetlere katkı sağlamak amacıyla dizayn edildi.
28 Ekim 2020 Çarşamba günü Kaymakam Kürşad Atak, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Başkan Yardımcısı Fatih Arslan ve sivil toplum örgütleri, üyeler ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla açılışı dualar ile gerçekleştirildi.
Katılımcılara teşekkür eden ve açılışta konuşan Dernek Başkanı Hakan Duygun; “Derneğimiz 1963 yılından bugüne kadar aktif faaliyette olup Alacalı avcılarımız sayesinde dostluk ve hoşgörü ile bugünlere kadar gelmiştir. Derneğimiz gerek doğayı korumak, gerek sosyal arkadaşlığı geliştirmek adına büyük işler başarmıştır. Bu anlamda tüm arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yerimiz, belediyemizin katkılarıyla güzel ve sıcak bir ortam oluşturulmuştur. Bu anlamda da derneğimiz binası takdire şayan olmuştur.
Başta Alaca Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu’ beye, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na, Alaca Ticaret Borsası’na, Üyelerimize ve Emeği geçen Gönüllülerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Binamız açılışında da bizleri onurlandıran Kaymakamız Kürşad Atak, beye, Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu beye, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Arslan beye, Sivil Toplum temsilcilerine, üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi. Açılış çeşitli plaketlerin takdimi ve ikramların ardından sona erdi.