Alaca Belediyesi ve Belediyespor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Futbol Okulu kapılarını açıyor.
Çorum'un Alaca İlçesi'nde 2016 yılı Yaz Futbol Okulu'na 1 Ağustos Pazartesi gününden itibaren kayıtlar alınmaya başlanacak. Yaz Futbol Okulu’na katılmak isteyenler Belediyespor Kulübünden alacakları formları doldurarak müracaatlarını yapabilecekler.
Geleneksel hale getirilen Alaca Belediyespor Yaz Futbol Okulu’na katılan öğrenciler hem yaz tatillerini sporla ilgilenerek geçirebiliyor hem de futbol altyapılarını burada oluşturma imkanı buluyor.
Yaz Futbol Okulu ile ilgili konuşan Kulüp Başkanı Yaşar Demiröz, ilçe sahasının yenilenmesi ve modern bir yapıya kavuşması ile birlikte her yaştan ilçe halkının yıl boyu spor yapma imkanına kavuştuğunu belirterek futbol okulu bünyesinde öğrencilerin verimli bir tatil dönemi geçirdiklerini ve aynı zamanda Belediyespor kadrosunda yer alacak yetenekli gençlerin bu okullardan çıktığını söyledi. Demiröz, başta Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş olmak üzere ilçe sporuna katkı sağlayanlara teşekkür ederek ilçede yaşayan tüm gençleri yaz futbol okuluna beklediklerini kaydetti.