HABER: ÇAĞRI UZUN
Çorum Valisi Ahmet Kara, Alaca ilçesini ziyaret etti.
Bugün saat 09:30’da ilçeye gelerek bir takım ziyaretlerde bulunan Vali Kara, Alaca programı kapsamında “İşte Kadın Eli” projesi kapsamında KOSGEB’ten girişimcilik kursu alan ve kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifika dağıtım törenine katıldı.
Vali Ahmet Kara’ya ziyaretlerde, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Muhammed Esad Eyvaz, İl Jandarma ve Garnizon Komutan Vekili Yarbay Metin Özbek, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Çorum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri eşlik etti.

Sırayla; Alaca Kaymakamlığı, Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmet Akif İlkokulu, Mimar Sinan İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Ahmet Kara daha sonra “İşte Kadın Eli” projesi kapsamında KOSGEB’ten girişimcilik kursu alan ve kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika teslim törenine katıldı.
Vali Kara, yemek yenilmesinin ardından ilçeden ayrıldı.