Alaca Engelliler Derneği'nin hizmetleri aralıksız devam ediyor. 
Alaca Engelliler Derneği, şimdiye kadar Alaca, Çorum, Yozgat, Sorgun, Sungurlu ve çevre ilçelerine tekerlekli sandalye bağışında bulunan   ramazan ayı boyunca da sandalye hediye etmeye, çocukları, yaşlıları, göçmen Suriyelileri, çadırlarda yaşayan işçileri derneklerinin kapısını çalan herkesi sevindirmeye devam ediyor. 
Alaca Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Görür, "Hastanelere, okullara  da sandalye hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun vadeli ve kalıcı hayır yapmak isteyen hayırseverler tekerlekli sandalyeyi tercih ediyorlar ve biz de bu hayırlı işlere köprü oluyoruz.

AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİK

İlçemiz Sarısüleyman köyünde yaşayan ve iki senedir felç kalan 19 yaşındaki Meliha Erdoğan kardeşimizin hayalleri gerçek oldu. daha önce de kendisine manüel sandalye ve banyo sandalyesi hediye eden derneğimiz, şimdide hayırseverlerimizin katkısıyla akülü sandalye hediye etti.
Akülü sandalyeyi kaymakamımız Sayın Kürşat Atak beyin elinden teslim alan Meliha kızımız hayırseverlerimize teşekkür etti. kaymakamımız da Dernek'teki arkadaşlarla tanıştı, faaliyetlerimiz hakkında bilgi aldı. Ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Sarısüleyman köyünde yaşayan Meliha kızımıza acil şifalar diliyoruz
Küçük Enes'ten teşekkür. Ailesi akü alamadığı için bir senedir dışarı çıkamayan Enes'in imdadına yetişen hayırseverlerimizin finanse ettiği akü Enes'in arabasına takıldı. Enes Aslan ve babası Burhan bey derneğimize ve hayırseverlerimize çok teşekkür ettiler. Allah şifalar versin.


Alaca da yaşayan Urfalı İbrahim Boğatekin adlı kardeşimize derneğimiz banyo sandalyesi ve manuel sandalyeden sonra şimdi de akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Allah şifalar versin. Hayırseverlerimizi tebrik ediyoruz.
Derneğimiz Yozgat'ın Baydiğin Kasabasından Beyza Nur kızımıza akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Abisi de engelli olan Beyza dedesi Emin Ünlü ve ninesi ile geldi. Beyza 3 yaşından beri kas hastalığından dolayı yürüyemiyor.  Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Kılıç Bey engelli kızımıza Okul hayatında başarılar diledi. hayırseverlerimizi tebrik ediyoruz."