Şahıs işletmesi üyelerinin kredi taleplerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğiyle birlikte Bakanlıklar nezdindeki girişimler ile kazanımlar ile sonuçlandığını vurgulayın Günser Şirin, şahıs işletmelerine 25.000 TL'ye kadar 6 ay anapara ve faiz ödemeksizin 36 Ay vadeli yıllık % 7,50 faizli işe davam desteği ve Küçük İşletme Can suyu Kredisini üyeler için çıkarttıklarının altını çizdi. 
Başkan Günser Şirin, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada "Odamıza kayıtlı 01.04.2020 tarihinden önce kurulmuş olan ve kesinleşmiş son mali yıl cirosu 3 milyon TL'yi geçmeyen ‘Gerçek Kişi - Şahıs İşletmeleri’ne yönelik olarak Halk Bankası’nda *İşe Devam Desteği–Küçük İşletme Can Suyu Kredisi* oluşturulmuştur. 
Başvurular 27.04.2020 Pazartesi gününden itibaren, www.halkbank.com.tr ve www.halkbankkobi.com.tr üzerinden online olarak yapılabilecektir.
Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamındaki Nakit Kredi ve Paraf KOBİ Kart başvuruları, *Sadece www.halkbank.com.tr ve www.halkbankkobi.com.tr üzerinden online olarak yapılabilecektir. Üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.