Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Danışma toplantısı bugün Kültür Düğün Salonunda yapıldı.
Kültür Düğün Salonunda yapılan Danışma toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’de katıldı.
Kültür Düğün salonunda yapılan toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Merkez İlçe Başkanı Saim Topgül, Eski Milletvekilleri Şükrü Bütün, Feridun Ayvazoğlu, Mecitözü Belediye Başkanı Selçuk Aksoy, Aşdavul Belediye Başkanı Rıza Uysal, Eski İl Başkanı Yıldız Bek, Milletvekili Adayı Muharrem Bozdoğan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe ve Belde Başkanları, İl ve İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
İlçe Danışma Toplantısında divan üyeleri ise Mahmut Bayatlı, Yıldız Bek, Yüksel Aydemir, Kemal Börekçi ve Saim Topgül’den oluştu.
Toplantının açış konuşmasını  Merkez İlçe Başkanı Saim Topgül yaptı.Topgül'ün ardından sırası ile İl Başkanı Cengiz Atlas, Çorum Milletvekili Tufan Köse ve Muharrem İnce birer konuşma yaptı.
Çorum'a düzenlenen Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, konuşmasından sonra Osmancık'a hareket etti. İnce'nin burada CHP Osmancık İlçe Başkanlığı'nca Belediye Kültür Salonu'nda düzenlenen etkinliğe katılarak, gündeme ait bir konuşma yapacak.