Uzun süredir Çorum Özel Hastanesi’nde tedavi gören Mehmet Şirin (83) yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı vefat etti.

Merhum Mehmet Şirin’in cenazesi 28 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 08.00'de Çorum Özel Hastanesi morgundan alınarak, Alaca Ömer Paşa Camii’ne (Merkez Camii) getirildi.

Günser Şirin’in ağabeyi Mehmet Şirin'in (83) cenaze törenine Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca TSO Meclis Başkanı Hasan Demiran, Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Günser Şirin, SGK İl Müdürü Ömer Tök, Alaca Müftüsü Fatik Kaya, Alaca Milli Eğitim Müdürü Cnegiz Kılınç, Alaca İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Kaya ve Abdurrahman Alagöz, Alaca Eski Belediye Başkanı Mahmut Köksal, AK Parti Alaca önceki dönem İlçe Başkanı Ümit Tozgöz, Arslan Proje Mühendislik İnşaat Sahibi Eyüp Arslan, Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum Temsilcisi ve Alaca Lider Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazına bazı vatandaşlar koronavirüs sebebi ile alınan önlemler kapsamında katılamazken, bazıları da maske ve eldiven takarak, cenaze namazı kıldı.

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin’in ağabeyi cenaze namazının ardından Özhan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhuma Allah'tan rahmet, başta Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin olmak üzere kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.