Alaca Ticaret ve Sanayi Odası, İç Anadolu Bölgesi'nde faaliyet gösteren oda borsaların genel sekreterlerini Alaca’da ağırladı.

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası ve Alaca Ticaret Borsasının ev sahipliğinde, İç Anadolu Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren oda ve borsaların genel sekreterlerinin katılımı ile Alaca'da toplantı düzenledi.

Toplantıya Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatih Arslan, Alaca Ticaret Borsası Genel Sekreteri Faik Yetgin, Kırşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Battal Çelik, Haymana Ticaret Odası Genel Sekreteri Ali Biçer, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sinan Ardıl, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Murat Zeybel, Çorum Ticaret Borsası Genel Sekreteri Süleyman Çifçi, Zile Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ertuğrul Oğuz Şengöl, Zile Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ömer Faruk Önkuzu, Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri İnanç Ölmez, Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Barış, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sami Erdoğan, Haymana Ticaret Borsası Genel Sekreteri Lokman Sarı, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ziya Saydam, Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Çağrı Kılıç, Şefaatli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Yasin Karaca ve Develi Ticaret Odası Genel Sekreteri Ahmet Süha Bülbül, Sungurlu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Levent Akkaş, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mehmet Ali Karslı, Yozgat Ticaret Borsası Genel Sekreteri Nazif Gençarslan ve Mucur Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hayati Kıyak katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını ev sahipliğini üstlenen Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatih Arslan yaptı.

Arslan konuşmasında katılımlarından ötürü genel sekreterlere teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte daha geniş katılımlar ile bu toplantıların devam edeceğini söyledi.

Fatih Arslan tarafından okunan gündem maddeleri üzerinde görüşmelere geçildi.

Toplantıda, akreditasyon sürecindeki oda borsaların iyi uygulamalarının paylaşımı yapıldı ve her oda, borsa genel sekreteri söz alarak uygulamış oldukları uygulamaları katılımcılar ile paylaştılar.

Toplantıda oda ve borsaları yaşamış oldukları sorunlarda dile getirilirken sonuç odaklı çözüm önerileri istişare edildi.

Toplantının ikinci aşaması Alaca Ticaret Borsasında gerçekleşti ve borsada örnek elektronik satış yapılarak borsa faaliyetleri hakkında katılımcılara Alaca Ticaret Borsası Genel Sekreteri Faik Yetgin tarafından çeşitli bilgiler verildi.

Toplantı sonrasında Alacahöyük ve Boğazkale gezileri ile misafirlere ilçenin tarihi yerleri gezdirildi. Bölge oda ve borsaların genel sekreterlerin yer aldığı toplantı, Alaca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Coşkun'un katılımları ile düzenlenen yemeğin ardından sona erdi.