30 Temmuz 2018’den bu yana Alaca Müftüsü olarak görev yapan Fatih Kaya’nın Çorum’a İl Müftü Yardımcısı olarak atanması nedeniyle Sebilullah Camii’nde bir veda programı yapıldı.
Programa Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer de katıldı. Program Miyanesultan Köyü Camii İmam Hatibi Yasin Şeker’in okuduğu Kur’an-ı Kerim’le başladı.
İl Müftüsü Muharrem Biçer, Alaca Müftülüğü süresince yapılan cami eksenli ve cami dışında sürdürülen dini ve hayri hizmetler noktasında Kaya’ya ve tüm personele teşekkür etti. Son olarak söz alan İlçe Müftüsü Fatih Kaya, "Göreve geldiği ilk günden bu yana planlanan ve uygulamaya geçilen müftülük ve vakıf hizmetlerinde özverili, samimi ve gayretli çalışmalarından ve desteklerinden ötürü tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmasının son bölümünde Kaya, "Yatılı kursların iaşe ve ibatelerinin temin edilmesi, camilerimizin ısınma masraflarının karşılanması ve özellikle ülkemiz genelinde ve Suriye’deki mazlum ve mağdurlara ulaştırılmak üzere yürütülen (insani yardım, vekaletle kurban kesimi kampanyası vs.)yardım kampanyalarına destek veren hayırseverlerimize ve bağışçılarımıza özellikle teşekkür ediyorum" dedi.
Program emekli olan personel Hüseyin Erik ve İlçe Müftüsü Fatih Kaya’ya plaket takdimi ile son buldu.