Alaca Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği, son atama kararnameleriyle göreve başlayan okul müdürü ve müdür yardımcılarını ve göreve yeni başlayan aday öğretmenleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Başkan Kadir Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, idareci olarak atanan Alaca Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili olarak göreve başlayan Engin Arslanboğa, Müdür Yardımcıları Özlem Çeribaş ve Yunus Sezer'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ayrıca Alaca M. Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür vekili olarak atanan Emrah Karamemiş, müdür yardımcısı Ayhan Ataseven, Dr. Ali Dedekargınoğlu ilkokulu müdür yardımcılığına atanan Ali Erol Kız İHL müdür vekilliğine görevlendirilen Osman Adam'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Yine Eğitim-Bir-Sen Alaca yönetimi göreve yeni başlayan aday öğretmenleri de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Yeni göreve başlayan öğretmenler Ceritler ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Şehmuz Temel, Büyükdona ortaokulu matematik öğretmeni Hatice Ağıl, Alaca Özel Eğitim Okulu öğretmenleri Mehmet Tayyip Erdoğan, Mehmet Yayla ve Yılmaz Avşar, Fatih Ortaokulu ingilizce öğretmeni Ece Ergürtuna, Metem Tarih öğretmeni Alper Çevik ve Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesi müzik öğretmeni İlayda Yalçın Yücel ziyaret edilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.
Ziyarette başkan Kadir Şimşek göreve yeni başlayan öğretmenlere, Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezinin Türkiye genelinde 6 yıl boyunca düzenlediği Öğretmen Hatıraları yarışmalarının il birincilerinden oluşan "Öğretmen Hatıraları Kelebeğin Rüyası" kitabını hediye ederek başarılar diledi.
Daha sonra Başkan Kadir Şimşek ve sendika yönetimi Öğretmenlerin ve idarecilerin sorunlarını dinlediler. Göreve yeni atanan idareciler de Eğitim-Bir-Sen Alaca Temsilciliği sendika yöneticilerinin bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.