Çorum'un Alaca İlçesi'nde Diriliş Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.
Çardak Restaurant’ta düzenlenen programa Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, İlçe Müftüsü İhsan Caner, Diriliş Başkanlığı Alaca İlçe Başkanı Ahmet Özbaş ve diğer diriliş başkanları katıldı.
İftar yemeğinin ardından yemeğe katılanlar hep birlikte Alaca Diriliş Başkanlığı binasına geçtiler. Burada davete katılan heyete teşkilatın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ahmet Özbaş, devam eden “Benim Anayasam” adlı yeni anayasa çalışmada gelinen durumu aktardı.
Çalışmayı inceleyen Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, halktan nasıl bin geri dönüşüm ve tepki aldıklarını sordu.
Başkan Özbaş da çalışmaya halkın gayet olumlu tepkiler verdiğini söyledi. Özbaş, ayrıca başkanlık sistemi ile ilgili de genel merkezin bir çalışma yapacağını, kendilerinin de yapılacak olan çalışmayı Alaca halkıyla paylaşacaklarını belirtti.
Beraberindeki heyet ile birlikte yapılan görüş alışverişinin ardından hizmet binasını gezen Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ise yeni kurulan bu oluşumun hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak, Ahmet Özbaş ve diğer diriliş başkanlarına “yolunuz açık olsun” dedi.
Diriliş başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek ziyarete katılanlara teşekkür ettiler.