Alaca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, kapalı halı saha turnuvası düzenliyor. 
Başvuruların başladığı turnuvada son başvuru tarihi 19 Eylül Perşembe günü. Turnuvanın kura çekimi 20 Eylül Cuma günü yapılacak. 
Turnuva ise 21 Eylül Cumartesi günü başlayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Yüksel, Halı saha turnuvasında birinci olan takıma 1000 TL, ikinci olan takıma 750 TL ve üçüncü olan takıma ise 500 TL ödül verileceğini söyledi. Takım katılım ücretlerinin 250 TL olduğunu ifade eden Yüksel, turnuvayla ilgili gerekli evrak ve kuralların oyuncularla paylaşılacağını ifade etti.
TURNUVA KURALLARI: Spor komitesi ile takımlar arasında iletişim, başvuruda belirtilen takım sorumlusu ile olacaktır.
Turnuvaya katılan her takımın takım ismi ile turnuvaya katılacaktır.
Turnuvaya katılacak olan takımların 8 asil + 3 yedek oyuncudan oluşacaktır.
Maçın başlaması için takımların en az kaleci dahil 6 kişiden oluşması gerekmektedir. 
Turnuvaya katılacak olan takımların yaş sınırı 30 olacaktır. 30 yaş altı 2 oyuncu bulundurmak serbesttir.Kalecide yaş sınırı bulunmayacaktır.
Takımlar maç saatinden en az 15 dk önce sahada hazır bulunacaklardır.Maç Saatinde sahada bulunmayan takım 3-0 hükmen yenik sayılır.
Maç başlamadan önce takım sorumlusu kadroyu takım komitesine teslim edecektir.
Takım listesinde ismi olmayan oyuncu müsabakalara katılamaz. Bir oyuncu sadece bir takımda oynayabilir, başka takımda oynayamaz.
Maç içinde bir takımın 3 kırmızı kart görüp 5 kişi kalması halinde o takım o anda galip olsa bile 3-0 hükmen yenik sayılır, rakip galipse o anki skor geçerli sayılır. Ard arda iki maça çıkmayan takım turnuvadan ihraç edilecek ve tüm maçlarının sonuçları hükmen 3-0 yenik sayılacaktır. 
Her takım, takım halinde numaralı forma ile turnavaya katılacaktır. Eğer benzer formalar olursa hakemin yazı tura atışı ile renkli yelekler giyeceklerdir.
Maçlara kolye, yüzük ve saat vb. tehlikeli aksesuarlarla çıkılamaz. Ayrıca pantolon gömlek gibi giysilerle oynanamaz, 
Maç esnasında oyuncu değişikliği sınırlaması yoktur. Çıkan oyuncu tekrar maça dönebilir.
Karşılaşmalar oluşturulacak gruplara göre tek maç sistemi ile  oynanır. 
Grupların kaç takımdan oluşacağı, turnuvaya katılacak takımların sayısına göre belirlenecek olup, bir üst tura çıkacak takımların sayısı buna göre belirlenecektir.
Maçlar 30 + 30 dk olarak oynanacaktır. Yarı olarak 5 dk ara verilecektir.
Final maçlarında uzatma olamayacak ve direk olarak seri enaltı vuruşlarına geçilecek.
Grup maçlarında galibiyete 3, beraberliğe 1, mağlubiyete ise 0 puan uygulanır.
Müsabakalarda kart uygulamalarında, ilk sarı kartta oyuncu uyarılacak, ikinci sarı kartta oyundan ihraç olacak ve bir sonraki maçta oynayabilecek. Ama direk kırmızı kart gören oyuncu diğer maçta oynayamayacak. Toplamda üç sarı karta ulaşan bir oyuncu, bir sonraki maç oynayamayacaktır.Kural dışı ( Küfür,Hakaret, Hakeme ileri derece itiraz ) eden oyuncu hakkında tertip komisyonun vereceği kararlar geçerli olacaktır.
Oyun esnasında geri pas olmayacak, korner uygulayacak taç ve ofsayt uygulanmayacaktır.
Maçlar ilk olarak grup halinde, çeyrek finalde çapraz eşleşme, yarı final ve final kura çekimi ile belirlenecektir.
18 yaşından küçük oyuncular velilerinden alacakları izin belgesi ile organizasyona katılabilirler.
Müsabakalar sırasında çıkan her türlü anlaşmazlıkta Tertip Komitesi tek yetkilidir. Sportmenliğe aykırı davranışta bulunan oyuncular turnuvadan ihraç edileceklerdir.
Burada yazılı olmayan kurallar haricinde çıkacak her hangi bir anlaşmazlık halinde anlaşmazlık ile ilgili olarak karar vermeye Tertip Komitesi yetkilidir
Fikstür ve gruplar başvurular sona erdikten sonra belirlenecektir. Grup kuraları her takım sorumlusunun katılacağı ve tarihi daha sonra açıklanacak bir günde yapılacaktır.
Turnuvaya katılım ücreti takım olarak toplam 250 TL'dir. 
Maçlar hafta içi: 18:00 - 19:00 19-00 - 20:00 arasında 
Maçlar hafta sonu: 17:00 - 18:00 18:00 - 19:00 19:00 
Turnuvada 1., 2. Ve 3. Olan takımlar ödül verilecektir. 
1.'e 1000 TL
2.'e 750 TL
3.'e 500 TL'dir.
Ödüller her takıma kupa ve oyunculara madalya şeklinde olacaktır.
Turnuvada Gol kralı olan oyuncu ve en centilmen takım ödüllendirilecektir. Müsabakalar esnasında veya sonrasında istenmeyen olayların meydana gelmesi durumunda Tertip Komitesinin alacağı karar ve Kaymakamlık Makamının onayı ile turnuva iptal edilebilir. 
Başvuru için 18 Yaş altı oyuncular için veli izin belgesi, Kimlik Fotokopisi, Sağlık Raporu"