Halkbank, gezici vezneyle Çorum’da da hizmet vermeye başladı.
Gezici veznenin 18 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında Alaca Ticaret Borsası'nda hizmet vereceğini belirten Alaca Şube Müdürü Ahmet Uyanık, gezici veznede tahsilat ve ödeme veznesinde yapılabilen tüm işlemlerin banko aracılığıyla yapabileceğini ifade etti.
Halkbank gezici veznesi ile 18 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında Alaca Ticaret Borsası'nda hizmet verecek. Halkbank'ın gezici vezne aracı; bankolarıyla tahsilat ve ödeme veznesi fonksiyonlarını, teknoloji köşeleriyle internet bankacılığı hizmetlerini, tablet bilgisayarlar aracılığıyla tüm mobil bankacılık işlemlerini, Bank 24 ile de ATM'den yapılabilecek tüm işlemleri Alacalıların kullanımına sunacak.
Gezici veznelerin bankacılık işlemlerinin kesintisiz, hızlı ve güvenilir bir biçimde sunulmasına imkân sağladığını belirten Alaca Şube Müdürü Ahmet Uyanık şunları söyledi, "Tahsilat ve Ödeme Veznelerimiz, başta turizmin ve ticaretin yoğun olduğu bölgeler olmak üzere, ülke genelindeki yaygın Halkbank şubelerine destek vermek üzere geliştirdiğimiz bir uygulama. Veznemiz, 18 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında Alacalı hemşerilerimize hizmet verecek. Bu tarihlerde Alaca Ticaret Borsası'nda aracımızı ziyaret eden tüm müşterilerimiz, Halkbank ile çalışmanın ayrıcalığını yaşayacak."